Over ons

Samen gestudeerd, intussen prille dertigers en pur sang West-Vlaamse ondernemers. Je weet wel, die met de voeten op de grond en met de botten aan. Bij Lowlands Energy hebben we de overtuiging dat groene energie de nieuwe norm is en hebben de belofte om dit proces te versnellen door duurzame energie voor iedereen bereikbaar te maken.

We zijn ervan overtuigd dat de landbouwsector een sleutelrol kan spelen in de overgang naar hernieuwbare energie en streven ernaar om boeren te ondersteunen bij hun inzet voor duurzaamheid.

Bespaar tot 10.000 EUR op jouw
energiefactuur
Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
Maak jouw landbouwbedrijf klaar
voor de volgende generatie
5 jaar garantie
Yannick • Lowlands Energy
Karac • Lowlands Energy
Dennis • Lowlands Energy
Stijn • Lowlands Energy

Onze klanten aan het woord...

Ondanks een uitdagend vergunningscontext (onze site grenst aan vogelrichtlijngebied) slaagde Lowlands Energy om het project binnen de gewenst kwaliteit en timing te realiseren. De G-11 windturbine werd elegant ingepast op onze site en levert samen met de zonnepanelen een mooi constant stroomprofiel uit onze lokale energiebronnen.

Dirk Fevery, landbouwbedrijf ’t Oosthof Blankenberge

Mijn G-11 windmolen werd in 1 dag tijd geïnstalleerd op de site Waterland. Het is de eerste kleine windturbine binnen de gemeentegrenzen van Sint-Laureins, wat toch een moeizaam vergunningsproces betekende met heel wat speciale eisen van de gemeente en andere instanties (oa luchtvaart).
De technische flexibiliteit en het doorzettingsvermogen van het Lowlands Energy team liet toe om op korte termijn een kostefficiënte oplossing met een ander type mast uit te werken. Lowlands Energy heeft dankzij hun professionele aanpak en 24/7 bereikbaarheid ervoor gezorgd dat er wederzijds vertrouwen is.

Tim De Causmaecker, landbouwbedrijf Waterland

De nieuwe windturbine van Lowlands Energy zorgt ervoor dat onze melkrobots nu voor een groot stuk op groene energie werken. Goed voor het milieu, en een serieuze besparing op onze energiekost!

Koen & Mieke, Diksmuide

Wist je dat je tot 26 000 euro subisdie kan aanvragen voor jouw windmolen?

Lees er hier alles over
Terug naar boven