Algemene voorwaarden

Onze klanten aan het woord...

Ondanks een uitdagend vergunningscontext (onze site grenst aan vogelrichtlijngebied) slaagde Lowlands Energy om het project binnen de gewenst kwaliteit en timing te realiseren. De G-11 windturbine werd elegant ingepast op onze site en levert samen met de zonnepanelen een mooi constant stroomprofiel uit onze lokale energiebronnen.

Dirk Fevery, landbouwbedrijf ’t Oosthof Blankenberge

Mijn G-11 windmolen werd in 1 dag tijd geïnstalleerd op de site Waterland. Het is de eerste kleine windturbine binnen de gemeentegrenzen van Sint-Laureins, wat toch een moeizaam vergunningsproces betekende met heel wat speciale eisen van de gemeente en andere instanties (oa luchtvaart).
De technische flexibiliteit en het doorzettingsvermogen van het Lowlands Energy team liet toe om op korte termijn een kostefficiënte oplossing met een ander type mast uit te werken. Lowlands Energy heeft dankzij hun professionele aanpak en 24/7 bereikbaarheid ervoor gezorgd dat er wederzijds vertrouwen is.

Tim De Causmaecker, landbouwbedrijf Waterland

De nieuwe windturbine van Lowlands Energy zorgt ervoor dat onze melkrobots nu voor een groot stuk op groene energie werken. Goed voor het milieu, en een serieuze besparing op onze energiekost!

Koen & Mieke, Diksmuide

Wist je dat je tot 26 000 euro subisdie kan aanvragen voor jouw windmolen?

Lees er hier alles over
Terug naar boven